Dette er grunnen til at sisal tepper er det beste valget for ditt hjem

Dette er grunnen til at sisal tepper er det beste valget for ditt hjem

Hvorfor du bør benytte sisaltepper

Det brukes mye tepper med naturlige fibre. Mange er bekymret for miljøet og foretrekker derfor å bruke disse teppene. Dette er tepper som er produsert av naturlige materialer, som både er fornybare og gir deg et grønt alternativ når du skal velge tepper. De er forskjellige fra syntetiske tepper som ikke miljøvennlige i at de ikke inneholder kjemiske ingredienser som også kan være helseskadelige. Disse teppene er produsert av naturlige fibre, og er det beste valget for ditt hjem på grunn av det følgende.

  1. Slitesterke

Sisal tepper er mye mer holdbare enn andre tepper, i tillegg til til at de er enkle å vedlikeholde. Fibrene gjør disse teppene sterke og hardføre, og de vil derfor ikke utsettes for slitasje. Dette er grunnen til at sisal også brukes til å lage tau brukt på båter. Det blir også brukt i bilindustrien på grunn av sin holdbarhet og at det er miljøvennlig valg. Det erstatter glassfiber og asbest mer og mer.

  1. De ser flotte ut

Fibre fra sisal gjør at huset ditt ser flott ut. Det er fantastisk å ha i huset, spesielt om du har mange gjester på besøk. I tillegg til at det er et naturlig materiale, har disse teppene en distinkt tekstur og vakker farge som stammer fra de naturlige plantene fibrene er produsert av. Disse fibrene blir også vevet på en naturlig måte som gjør at de passer inn uansett hvilken dekor du har i huset. Man kan fremdeles lage tepper med ulike mønstre og farger ved å farge teppet siden dette er fiber som holder godt på farge, slik at du fremdeles kan finne et fantastisk teppe.

  1. Helsefordeler

Sisal er en naturlig plante. Det inneholder ingen giftige kjemiske ingredienser som man kan finne i syntetiske tepper. De med astma og allergier kan derfor fremdeles ha et godt innemiljø med disse teppene i huset. Disse teppene vil heller ikke slippe ut noen flyktige organiske komponenter som kan skje med syntetiske tepper. Ditt hjem eller kontor vil derfor ha utmerket luftkvalitet.

  1. Miljøvennlig

Sisal er biologisk nedbrytbart. Når teppet er utslitt kan du trygt kvitte deg med det uten at miljøet vil lide noen skader. Det tar ikke lang tid før teppet er brutt ned totalt. Det vil derfor ikke ta opp plass på søppeldynga lenge.

  1. Enkelt å vedlikeholde

I motsetning til syntetiske tepper er dette et fiber som krever lite vedlikehold. Vanlig støvsuging er nok til at teppet skal holde seg lenge og fremdeles se like bra ut.

  1. Brannsikkert

Materialet i disse teppene er statisk og vil ikke ta fyr. Risikoen for brann i huset ditt vil derfor reduseres om du velger å kjøpe et av disse teppene.

  1. Absorberende evner

Sisal tepper kan absorbere vond lukt og støv i huset ditt, og bidra til en behagelig lukt.

Bestill Ditt Sisal Teppe Her

For å få ditt sisal teppe hjem med superrask levering og andre fordeler, sjekk ut TrendCarpet – en av de største nettbutikkene for tepper som tilbyr det beste utvalget av premium tepper i et utvalg størrelser, farger og design.

About author

You might also like

Home Improvement 0 Comments

Give A Trendy Look To Your New Apartment With Sheepskin Rugs

When you first move into a new apartment, after all the furniture has been brought and arranged to that perfect spot, the next major task is how to decorate your

Home Improvement 0 Comments

The Best Murphy Beds in the United States Are Built By Wilding Wallbeds

Wilding Wallbeds has brought comfort to the already very “cool” Murphy Bed. Most people are enamored with the idea of a Murphy Bed and the convenience of these beds came

Home Improvement 0 Comments

Best faucet for your bath tub

Bathroom can be treated as rejuvenating point of the house, the place where you can recharge your lost energy after a daylong work, or recharge yourself in the morning for

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply